Beurskens All-Round Cargo is gespecialiseerd in:

24-48 uurs distributie
Vanaf ons distributiecentrum in Tegelen vertrekken iedere avond groupage trailers richting Duitsland, Zwitserland en Italië. Hierdoor is het mogelijk om een 24 uurs service voor Duitsland,Zwitserland en Noord-Italië aan te bieden tegen zeer concurrerende tarieven. De Benelux wordt dagelijks door onze stukgoedauto's bediend. Ook is een gedeelte van deze auto's dubbelbemand.
Agro logistiek
Beurskens All Round Cargo BV is gehuisvest in een regio waar de tuinbouw, met aanverwante bedrijven, een van de belangrijkste werkgevers is. Voor enkele opdrachtgevers in deze sector verrichten we de distributie van planten en graszoden. We maken hierbij gebruik van voertuigen met meeneemheftrucks of laadkleppen. Snelheid en geconditioneerd vervoer spelen hierbij een belangrijke rol. Ook goed opgeleid personeel is van het allergrootste belang. Om op elk moment de optimale informatie te kunnen verstrekken zijn de voertuigen uitgerust met een geavanceerd track en tracesysteem.
Automotive dag- en nachtdistributie
Voor een bekend automerk verricht Beurskens All Round Cargo BV de distributie van onderdelen vanuit het centraal magazijn in Duitsland naar de dealers in Nederland. De dagroute wordt uitgevoerd door bestelbussen welke aan het eind van de ochtend de spoedonderdelen ophalen in Duitsland en in de middag bezorgen bij de Nederlandse dealers. De onderdelen voor de nachtroute's worden aan het begin van de avond geladen en gedurende de nachtelijke uren beleveren we een vast aantal dealers en nemen we emballage mee retour.
Geconditioneerd transport
Het wagenpark van Beurskens All Round Cargo BV bestaat uit een groot aantal trekker-opleggercombinaties welke kunnen verwarmen of koelen. Deze combinaties worden zowel exclusief voor enkele opdrachtgevers ingezet alsook in de groupage tussen de Benelux, Duitsland/Zwitserland en Italië. Binnen het segment Snelvracht beschikken we ook over enkele kleinere voertuigen welke zijn uitgerust voor geconditioneerd vervoer.
Meubeldistributie
In de Benelux en een gedeelte van Duitsland worden vanaf het distributiecentrum in Tegelen verpakte meubels gedistribueerd. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van motorwagens met afzetbakken en trekker-oplegger combinaties. De afzetbakken en trailers worden overdag op route geladen, 's avonds opgezet en aangekoppeld en de volgende dag uitgereden.
Opslag- en Overslag
In Tegelen beschikt de Beurskens Groep over ruim 7000m² verwarmde loodsruimte waarvan 2500m² is ingericht voor meubel op- en overslag. Van de resterende oppervlakte wordt een deel gebruikt voor de zorglogistiek, voor cross-dock activiteiten t.b.v. onze distributie en voor enkele vaste klanten waarvoor opslag en "pick and pack" werkzaamheden worden verricht.
Snelvracht door heel Europa
Beurskens All-Round Cargo BV is in 1982 gestart als Beurskens Snelvracht. Snelvracht was toen een niche markt; de huidige express vervoerders zoals UPS, TNT etc. bestonden toen nog niet. Snelvracht, door heel Europa, is nog steeds een belangrijk onderdeel van Beurskens All Round Cargo BV. We beschikken hiervoor over een uitgebreid wagenpark waarbij voor elke zending het meest optimale vervoermiddel wordt geselecteerd. Indien gewenst levert onze "on board" courier de zending snel en persoonlijk af.
Vervoer van service gerichte ladingen
Een van de specialisaties binnen Beurskens All Round Cargo BV is het vervoer van compleet/deelladingen van gevaarlijke stoffen en hoogwaardige goederen. Onze chauffeurs zijn hiervoor speciaal opgeleid en hebben diverse specifieke trainingen gehad. Communicatie met de klant en planning staan hierbij voorop. Indien gewenst kan een extern beveiligingsbureau ingezet worden om de lading online te volgen.
Zorglogistiek
De nieuwste activiteit van de Beurskens Groep is het vervoer en de installatie van medische- en revalidatiemiddelen. Hierbij kunt u denken aan rolstoelen, bedden, beeldschermloepen, incontinentiemateriaal, scootmobielen etc. Deze activiteit is ondergebracht in een aparte BV, HumanCareLogistics.

Nieuws

Vacatures

Vacatures

Lees meer
Samenwerking Akarton

Samenwerking Akarton

Lees meer
Order Delivery Confirmation

Order Delivery Confirmation

Lees meer
Truckwash installatie

Truckwash installatie

Lees meer

Via ons Webportal kunt u eenvoudig uw opdrachten ingeven, 24 uur per dag 365 dagen per jaar.

Ontzorgen

Door deze mogelijkheid kunnen wij u als klant ontzorgen met een stuk van uw administratie, u kunt uw orders volgen en beheren. Tevens genereert de Webportal na het ingeven van uw opdracht de transportdocumenten, deze krijgt u binnen een minuut op uw mail na het ingeven van de opdracht. Afdrukken van de documenten en bevestigen aan uw product of pallet volstaat.

Op ons klantenportal wordt ook aangegeven wanneer de zending is afgeleverd, deze bevestiging is ook te ontvangen via de e-mail.

Gebruikt u zelf een ERP systeem? In dat geval kunnen wij gemakkelijk een koppeling maken tussen ons Transport Management Systeem en uw eigen systeem. Dit zorgt voor transparantie, duidelijkheid en bovenal efficiëntie. 

Mocht u interesse hebben of meer informatie willen ontvangen betreffende het digitaal ingeven van orders, neem dan contact op met Tom Beurskens.

 

 

sector service point

In de komende 2 jaar wil het Servicepunt Logistiek zorgen dat de komende jaren de juiste mensen met de juiste kwalificaties effectief op de juiste arbeidplaats in de logistieke sector landen. Maar ook dat er voldoende aanwas is voor de toekomst en daarvoor de aansluiting van onderwijs op bedrijfsleven verder verbeteren.

Hiervoor wil het Servicepunt Logistiek verschillende door de markt gedragen activiteiten realiseren zoals:

  • Bedrijfsbezoeken voor leerlingen, decanenen en werkzoekenden
  • Presentaties op basisscholen en middelbare scholen
  • Strategisch personeelsmanagement MKB bedrijven
  • Betere aansluiting onderwijs bedrijfsleven -verkennen doorlopende leerlijn logistiek
  • Regionale CV- en vacaturebank Logistiek

Al deze activiteiten leiden tot het verkrijgen, werven, opleiden en plaatsen van hoogwaardig personeel in de logistieke sector, zodat de provincie Limburg de logistieke ambities als topsector kan blijven waarmaken en bedrijven kan blijven aantrekken.

Door de mix van activiteiten voor arbeidsmarkt en onderwijs in de regio zet het Servicepunt Logistiek de regio en Limburg op de kaart in de sector.

Professionele krachten midden in het netwerk
Het Servicepunt Logistiek wil de ingeslagen weg verder doorzetten en doorontwikkelen. Met deze weg wordt concreet invulling gegeven aan bovenstaande activiteiten en draagt daarmee bij aan de uitrol van de Provinciale ambities om de logistieke sector toekomstvast te versterken.

 

 

Tijdens de Nationale Distributiedag in Venlo heeft ABCO2, een nieuwe tool om de uitstoot van CO2 voor wereldwijde multimodale transporten te berekenen, gepresenteerd.

Met ABCO2 kunnen alternatieven doorgerekend worden. Zo kan bijvoorbeeld het effect van andere vervoersmodaliteiten of van bundeling van transportstromen worden berekend.


ABCO2ABCO2 is ontwikkeld door CAPE Groep op initiatief van Beurskens AllRound Cargo, Caroz, Geba Trans, Greenport Venlo, KLG Europe en SeaconLogistics.

Green Hub van Greenport Venlo

De ontwikkeling van ABCO2 is onderdeel van het programma Green Hub van Greenport Venlo, dat tot doel heeft de logistieke regio Viaport Venlo verder te ontwikkelen als duurzame en innovatieve logistieke regio. Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt met financiële ondersteuning door de provincie Limburg, de Kamer van Koophandel Limburg en Ondernemend Limburg.

 

Locatie

 

Media

Follow us

follow us facebook   follow us youtube

Contact

Tichlouwstraat 45
5932AA Tegelen

Tel:  +31 77 3734380
Fax: +31 77 3734448

www.allroundcargo.nl
beurskens@allroundcargo.nl