Medewerker Financiële Administratie

Als rechterhand van de Financial Controller ben je een versterking voor het team en zul je helpen om de afdeling verder te professionaliseren. Je draagt samen met de controller bij aan de betrouwbaarheid van de financiële informatie en het inzicht hierin.

Klik hier voor meer informatie en solliciteer direct!

 

Stage MBO/HBO

Ben je op zoek naar een leuke, uitdagende en leerzame opdracht bij een dynamische en informele stageorganisatie? Dan komen we graag met jou in contact! We hebben mogelijkheden in de richtingen logistiek, bedrijfskunde of HRM. Mochten we je interesse gewekt hebben, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

Chauffeurs C(E)

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's. Heb jij je C rijbewijs, of ben je van plan dit te gaan halen? Neem dan voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Staat uw gewenste functie niet op deze pagina?

Dan vragen wij u contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Follow us

follow us facebook   follow us youtube

Contact

Tichlouwstraat 45
5932AA Tegelen

Tel:  +31 77 3734380

www.allroundcargo.nl
beurskens@allroundcargo.nl