padlock lock icon  Online

 

Beurskens Allround Cargo is gespecialiseerd in:

 

24-uurs distributie
Beurskens Allround Cargo levert een 24-uurs service voor Nederland, België en het Ruhrgebied. Deze service kunnen wij garanderen door het grote eigen wagenpark en onze cross-dock faciliteiten. Vanaf ons distributiecentrum in Tegelen vertrekken ook iedere avond groupage trailers richting Duitsland, Zwitserland en Noord-Italië. Hierdoor is het mogelijk om voor deze gebieden ook een 24-uurs service aan te bieden tegen zeer concurrerende tarieven.
Agro logistiek
Beurskens All Round Cargo BV is gehuisvest in een regio waar de tuinbouw, met aanverwante bedrijven, een van de belangrijkste werkgevers is. Voor enkele opdrachtgevers in deze sector verrichten we de distributie van planten en graszoden. We maken hierbij gebruik van voertuigen met meeneemheftrucks of laadkleppen. Snelheid, precisie en geconditioneerd vervoer spelen hierbij een belangrijke rol. Ook goed opgeleid personeel is van het allergrootste belang. Om op elk moment de optimale informatie te kunnen verstrekken zijn de voertuigen uitgerust met een geavanceerd track en tracesysteem en wordt de temperatuur op elk moment nauwkeurig bijgehouden.
Automotive dag- en nachtdistributie
Voor een bekend automerk verricht Beurskens All-Round Cargo BV de distributie van onderdelen vanuit het centraal magazijn in Duitsland naar dealers in Nederland. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen dag- en nachtroutes. Voor de dagroutes geldt vandaag besteld, vandaag in huis. Onze nachtroutes beleveren elke nacht dealers en nemen emballage mee retour.
Geconditioneerd transport
Het wagenpark van Beurskens All Round Cargo BV bestaat uit een groot aantal trekker-opleggercombinaties welke kunnen verwarmen of koelen. Deze combinaties worden zowel exclusief voor enkele opdrachtgevers ingezet alsook in de groupage tussen de Benelux, Duitsland/Zwitserland en Italië. Hierbij wordt de temperatuur op afstand nauwkeurig in de gaten gehouden zodat de goederen in optimale condities vervoerd worden.
Meubeldistributie
In de Benelux en een gedeelte van Duitsland worden vanaf het distributiecentrum in Tegelen verpakte meubels gedistribueerd. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van motorwagens met afzetbakken en trekker-oplegger combinaties. Hierbij kan het gaan om compleetladingen voor bedrijven maar ook om een levering bij consumenten. Onze voertuigen worden gevolgd en de ontvanger kan precies bijhouden hoelaat hij de chauffeur kan verwachten. 
Opslag- en Overslag
In Tegelen beschikt de Beurskens Groep over ruim 7000m² verwarmde loodsruimte waarvan 2500m² is ingericht voor meubel op- en overslag. De grote warehouse mogelijkheden geven ons de gelegenheid om de klant een totaalpakket te leveren waarbij we de opslag, uitslag en distributie verzorgen.
Snelvracht door heel Europa
Beurskens All-Round Cargo BV is in 1982 gestart als Beurskens Snelvracht, dit was toen een niche markt. Snelvracht, door heel Europa, is nog steeds een belangrijk onderdeel van Beurskens All-Round Cargo BV. We beschikken hiervoor over een uitgebreid wagenpark waarbij voor elke zending het meest optimale vervoermiddel wordt geselecteerd. Deze zendingen kunnen ook gevolgd worden door onze opdrachtgevers en de eindklanten.
Vervoer van service gerichte ladingen
Een van de specialisaties binnen Beurskens All Round Cargo BV is het vervoer van compleet/deelladingen van gevaarlijke stoffen en hoogwaardige goederen. Onze chauffeurs zijn hiervoor speciaal opgeleid en hebben diverse specifieke trainingen gehad. Communicatie met de klant en planning staan hierbij voorop.
Zorglogistiek
De nieuwste activiteit van de Beurskens Groep is het vervoer en de installatie van medische- en revalidatiemiddelen. Hierbij kunt u denken aan rolstoelen, bedden, beeldschermloepen, incontinentiemateriaal, scootmobielen etc. Deze activiteit is ondergebracht in een aparte BV, HumanCareLogistics.

Nieuws

Vacature: chauffeur CE- rijbewijs standplaats Haelen

Vacature: chauffeur CE- rijbewijs standplaats Haelen

Lees meer
Vacature: full- of parttime chauffeur C-CE

Vacature: full- of parttime chauffeur C-CE

Lees meer
Eerste IVECO LNG’s zetten voet aan wal in Limburg

Eerste IVECO LNG’s zetten voet aan wal in Limburg

Lees meer
Rijden zonder spiegels?

Rijden zonder spiegels?

Lees meer

Online klantomgeving

Beurskens All-Round Cargo maakt gebruik van een moderne online klantomgeving. Mogelijkheden die wij bieden zijn:

 • Orderbeheer
 • Orderinvoer
 • Realtime Track&Trace
 • Track&Trace voor de eindklant, zonder login
 • Opvragen vervoersdocumenten
 • Factuurbeheer
 • Aanmaken vrachtbrieven en verzendlabels
 • Warehousemodule met inslag/uitslag en voorraadbeheer

Systeeminterfaces

Beurskens All-Round Cargo kan buiten de klantomgeving om een interface opzetten tussen ons systeem en het eigen systeem van de klant. Deze interfaces zorgen voor efficiëntie en transparantie. Gegevens worden bij ons ingeladen en de statusupdates komen terecht in het systeem van de klant.

 

Voor meer informatie over onze online mogelijkheden verwijzen wij u naar de ICT afdeling.

 

 

sector service point

In de komende 2 jaar wil het Servicepunt Logistiek zorgen dat de komende jaren de juiste mensen met de juiste kwalificaties effectief op de juiste arbeidplaats in de logistieke sector landen. Maar ook dat er voldoende aanwas is voor de toekomst en daarvoor de aansluiting van onderwijs op bedrijfsleven verder verbeteren.

Hiervoor wil het Servicepunt Logistiek verschillende door de markt gedragen activiteiten realiseren zoals:

 • Bedrijfsbezoeken voor leerlingen, decanenen en werkzoekenden
 • Presentaties op basisscholen en middelbare scholen
 • Strategisch personeelsmanagement MKB bedrijven
 • Betere aansluiting onderwijs bedrijfsleven -verkennen doorlopende leerlijn logistiek
 • Regionale CV- en vacaturebank Logistiek

Al deze activiteiten leiden tot het verkrijgen, werven, opleiden en plaatsen van hoogwaardig personeel in de logistieke sector, zodat de provincie Limburg de logistieke ambities als topsector kan blijven waarmaken en bedrijven kan blijven aantrekken.

Door de mix van activiteiten voor arbeidsmarkt en onderwijs in de regio zet het Servicepunt Logistiek de regio en Limburg op de kaart in de sector.

Professionele krachten midden in het netwerk
Het Servicepunt Logistiek wil de ingeslagen weg verder doorzetten en doorontwikkelen. Met deze weg wordt concreet invulling gegeven aan bovenstaande activiteiten en draagt daarmee bij aan de uitrol van de Provinciale ambities om de logistieke sector toekomstvast te versterken.

 

 

Tijdens de Nationale Distributiedag in Venlo heeft ABCO2, een nieuwe tool om de uitstoot van CO2 voor wereldwijde multimodale transporten te berekenen, gepresenteerd.

Met ABCO2 kunnen alternatieven doorgerekend worden. Zo kan bijvoorbeeld het effect van andere vervoersmodaliteiten of van bundeling van transportstromen worden berekend.


ABCO2ABCO2 is ontwikkeld door CAPE Groep op initiatief van Beurskens AllRound Cargo, Caroz, Geba Trans, Greenport Venlo, KLG Europe en SeaconLogistics.

Green Hub van Greenport Venlo

De ontwikkeling van ABCO2 is onderdeel van het programma Green Hub van Greenport Venlo, dat tot doel heeft de logistieke regio Viaport Venlo verder te ontwikkelen als duurzame en innovatieve logistieke regio. Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt met financiële ondersteuning door de provincie Limburg, de Kamer van Koophandel Limburg en Ondernemend Limburg.

 

Locatie

 

Follow us

follow us facebook   follow us youtube

Contact

Tichlouwstraat 45
5932AA Tegelen

Tel:  +31 77 3734380

www.allroundcargo.nl
beurskens@allroundcargo.nl