Dedicated transport

We bieden gespecialiseerde, op maat gemaakte transport- en distributie- diensten. Volledig gepersonaliseerde in uw huisstijl!

Dedicated transport

We bieden gespecialiseerde, op maat gemaakte transport- en distributie- diensten. Volledig gepersonaliseerde in uw huisstijl!

Beurskens Allround Cargo BV levert gespecialiseerde transport- en distributiediensten op maat, ontworpen om klanten te ontzorgen op logistiek gebied. Ons ‘dedicated transport’-concept biedt gepersonaliseerde service, met voertuigen en medewerkers aangepast aan de branding en operationele behoeften van klanten. Dit zorgt voor een sterke merkidentiteit tijdens het transport. We zijn een toegewijd team van professionals voor diepgaande kennis van producten en processen van klanten, wat resulteert in efficiënter transport.

Snelvracht, een kernonderdeel van het bedrijf, biedt flexibiliteit en reikwijdte door heel Europa, met dagelijkse routes naar Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Oostenrijk en Noord-Italië. Ook bieden wij 24-uur service in Nederland, België, Luxemburg en het Ruhrgebied, met een modern wagenpark en geavanceerde cross-dock faciliteiten. Ons distributiecentrum in Tegelen is cruciaal voor snelle en concurrerende levering in meerdere regio’s.

Beurskens Allround Cargo speelt ook een sleutelrol in de supply chain van een vooraanstaand automerk, met efficiënte en flexibele dag- en nachtdistributie van auto-onderdelen. Onze werkwijze zorgt voor snelle levering en optimaliseert logistieke efficiëntie door tweerichtingsaanpak van routes.

Het bedrijf streeft naar uitmuntendheid in alle aspecten van service, gericht op snelle en betrouwbare distributieoplossingen.

Landen

Overig