Over ons

Over ons

Sinds onze oprichting in 1982 door Jack Beurskens, zijn we uitgegroeid van een kleine express-dienst tot een toonaangevende naam in vrachtvervoer door Europa. Onze specialiteit ligt in het vervoeren van stukgoed door de Benelux, Duitsland, Zwitserland, en Italië met een herkenbare vloot van oranje/witte voertuigen met de duizendpoot. Onze kracht ligt in ons toegewijde team van planners en chauffeurs, die elke dag weer zorgen voor een veilige, efficiënte, en tijdige levering van uw vracht.

Met een breed scala aan diensten, waaronder Dedicated transport, Agrologistiek, Meubeldistributie, Bouwlogistiek, Servicegerichte ladingen en Zorglogistiek, zijn we uitgerust om aan heel veel logistieke behoeften te voldoen. Onze voertuigen zijn voorzien van de nieuwste technologieën voor tracking en temperatuurmonitoring, en onze diensten worden gekenmerkt door transparantie, efficiëntie en betrouwbaarheid.

We kijken vooruit naar een groenere toekomst en zijn trots om aan te melden dat we eind 2023 onze eerste elektrische truck hebben besteld, die begin 2025 in gebruik zal worden genomen. Deze stap markeert een extra stap in onze transitie naar een nóg milieuvriendelijker wagenpark, met als doel de CO2-uitstoot drastisch te verminderen. We investeren voortdurend in het registreren en terugbrengen van onze CO2-uitstoot, waarbij we innovatie en duurzaamheid vooropstellen in onze logistieke oplossingen.

Bij Beurskens Allround Cargo is uw vracht niet alleen een missie, maar ook een verantwoordelijkheid die we serieus nemen. Uw vracht is onze toekomst.

Landen

Overig